top of page
IMG_4368.jpg

IMPRESSIONS

#2 Nyomhagyás műhely - online, vezeti Lukács Orsolya

 

A műhelyről:

A 2024-es nyomhagyás műhely egy különleges kollektív élményre épül, és egy új dimenziót is beépít a gyakorlataiba. A kapcsolódások - természetes harmóniák témája mentén fogunk kicsit elmélkedni és gondolatokat, alkotásokat megosztani egymással. A műhely lehetőséget ad a résztvevőknek, hogy mélyebb kapcsolatba lépjenek az őket körülvevő térrel, természettel, illetve önmagukkal - miközben inspirációt meríthetnek ezekből a forrásokból.

 

A két részből álló workshop első napján a résztvevők feladata a környezetükben talált anyagok segítségével nyomhagyó eszközök létrehozása lesz. A műhely betekintést illetve kiindulópontot nyújt majd ilyen eszközök készítéséhez.

A második napon ezekkel az eszközökkel készített alkotások létrehozása lesz a cél, amit egy közös “Nyomhagyó Ösvényen” fogunk elhelyezni átmenetileg az este során. A nyomok lehetnek képek, akár hangok, vagy talált tárgyak is. Ezekre később reflektálunk és megbeszéljük, hogy ki milyen nyomot hagyott.

 

Az alkotás során interaktív térképen fogjuk megjelölni a falusi környezetben található különböző helyszíneket, illetve hangokat, hangfelvételeket, amelyek az inspirációt nyújtották.

Leírás
bottom of page